Talent Ontwikkel Traject

Worden wie je bent. Daar draait het om bij ons TOT-traject.

Soms lukt het niet om je leven zelf te sturen of om alles op een rijtje te hebben. Je staat op een kruispunt in je leven. Welke oorzaak daar ook voor is, bij ons ben je welkom om weer grip te krijgen. Dat doe je door mee te werken;

  • Op je eigen tempo
  • Ervaar je waar je interesse voor hebt
  • Ga op zoek naar de (verborgen) talenten die je hebt

En zo helpen we je verder om te de volgende afslag te nemen in je leven.

Hoe gaat dat dan?

Nou, stel, je belt Pieter ( 06-262787120) om kennis te komen maken. Leuk! Van harte welkom. Als we weten wat je vraag is, waar je aan wilt werken en jij denkt dat het bij ons wel een goeie plek is, dan kun je aan de slag.

Je start met meewerken aan projecten in de hal. In de werk-carrousel kun je werkervaring opdoen met houtbewerking, fietsen reparatie, inpakken, catering, kantooradministratie en natuurlijk de computers in onze DigiCamp.

Als je weer wat verder bent mag je best eens mee op een echte klus met collega’s. We voeren klussen uit voor bedrijven. Denk aan schoonmaak-, hoveniers-, en onderhoudsklussen. Je bent nooit alleen, er is altijd iemand bij je.

Hoe lang?

Ja, bij Cor hebben we de tijd. We overleggen samen met jou wat het beste is. Meestal zijn mensen die een TOT traject bij ons volgen tussen de 3 tot 12 maanden bij ons.

En na het traject?
  • Weet je welke talenten je hebt
  • En welk soort werk bij jou past
  • Heb je samen met ons al gekeken naar een volgende stap: opleiding, stage, leerwerkplek of misschien zelfs al een baan.

Kortom, na je TOT-traject bij ons weet je welke volgende afslag je wilt nemen.

Voor wie?

Als je wil, dan is er bij ons een plek voor je. Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt of wat je hiervoor hebt gedaan. En als je meewerkt, je talenten in leert zetten, samen met collega’s een klus aan kunt, dan kom je weer op de rit. Dan word je weer trots op jezelf en zie je dat jij best wat aankunt.

Vergoeding

Voor de begeleiding in dit traject wordt een dagdeeltarief gerekend. Deze wordt op aanvraag verstrekt door ons.

Onze partners:

Wil jij met Cor in contact komen?